Jobba hos oss

En av våra största styrkor och kärnan i Malungs Elnät är medarbetarnas  kompetens. Vi söker kontinuerligt nya talanger – är du en av dem? Titta i listan här nedan.

Driftchef ▾

Driftchef

De kommande åren kommer det att ske många intressanta utvecklingsprojekt i Malung-Sälens kommun. Vi på Malungs Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i det utvecklingsarbetet. Det är många nya och spännande faktorer som påverkar oss varför vi under de närmaste åren kommer lägga stor energi på utveckling av vår organisation. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Malungs Elnät ingår i koncernen Malungs Elverk som omsätter 150 MSEK, har cirka 15 000 kunder och hos oss arbetar 50 kompetenta medarbetare. Malungs Elverk är delägare i Dalakraft AB och Dala Vind AB.

Hos oss på Malungs Elnät får man det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en fantastiskt fjällmiljö. Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vi söker en kunnig och engagerad Driftchef som vill fortsätta att leda och utveckla vår driftsenhet. Välkommen till oss och bli en del av vår spännande framtid.


Arbetsuppgifter

Tjänsten som Driftchef tillhör Malungs Elnäts drift- och underhållsavdelning. Drift- och underhållsavdelningen har ett övergripande ansvar för koncernens befintliga infrastruktur i form av elnät och kraftproduktion. Avdelningen skall arbeta med en systematisk process för drift, underhåll och utveckling av infrastruktur på ett kostnadseffektivt sätt. Du kommer vara direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Stor del av det strategiska arbetet sker i samverkan med ledningsgrupp.

Det är en rolig tjänst med stor möjlighet att bygga upp den så att den passar dig och din grupp på bästa sätt. Du kommer att vara ansvarig för 4 duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att du får goda förutsättningar att kunna leda, fördela och utvecklas tillsammans med dina kollegor på bästa sätt. Vi vill därför att vår nya Driftchef ska ha helhetsansvaret för sin verksamhet, budget samt sina duktiga medarbetare vilket också innebär att du samordnar det dagliga arbetet för din grupp. Tillsammans med dina kollegor ansvar du för att projekt/utvecklingsarbeten med tillhörande projektplan följs från start till mål.

Tjänsten är varierad och spännande vilket innebär att du kommer vara involverad inom flera olika arbetsområden och utvecklingsprojekt.

  • Driver och leder aktuella projekt inom drift och underhåll, t.ex. investeringar i ny teknik.
  • Planering och samordning av aktuella insatser
  • Medverkar i budgetering och ekonomisk uppföljning
  • Verksamhetsförbättringar som utvecklar arbetsuppgifter, arbetsflöden och resursplanering
  • Införandet av ny teknik
  • Att vara en del av vår beredskapsorganisation kan bli aktuellt

Tillsammans med dina kompetenta kollegor bidrar ni tillsammans med att bygga smarta och moderna lösningar vid införande av ny och hållbar teknik.


Din profil

För att lyckas i tjänsten är du en engagerad, kommunikativ och tydlig ledare med en god förmåga att bygga, leda och utveckla lag och relationer. Ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag. .

Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.

Vi söker dig som har Elkraftsingenjörs- eller Driftingenjörsutbildning på högskolenivå eller har annan teknisk utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har allmän behörighet då tjänsten innebär att du kommer ansvara för företagets elsäkerhetsarbete. Meriterande är om du har kunskaper inom ESA 14, Bas-P/U, EBR samt kunskaper inom nätinformationssystem (NIS-system). Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Du är van att på ett bra sätt arbeta mål- och resultatinriktat.


Vi erbjuder dig

En varierande, spännande och rolig tjänst i ett företag som vill växa och utvecklas ytterligare. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen att söka tjänsten som Driftchef hos oss på Malungs Elnät.


Övrigt

Som samarbetspartner har vi valt HR Dalarna för att vi på bästa sätt ska kunna utveckla vår organisation samt rekrytera så bra som möjligt.


Så här söker du den här spännande tjänsten:

I den här rekryteringen samarbetar vi med vår partner HR Dalarna.
Ansök tjänsten via formuläret “Ansök direkt”  som du hittar
här på HR Dalarnas hemsida

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är ni varmt välkomna att kontakta:
Per Männikkö 070-592 90 80
Johan Bergvik 070-652 90 80
kontakt@hrdalarna.se

 

Verkställande direktör ▾

VD

De kommande åren kommer det att ske många roliga utvecklingsprojekt i Malung – Sälens kommun. Vi på Malungs Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i det utvecklingsarbetet. Det är många nya och spännande faktorer som påverkar oss varför vi under 2018 kommer lägga stor energi på utveckling av vår organisation samt rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Hos oss på Malungs Elnät får man det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid samt ett otroligt rikt natur- och friluftsliv i en fantastisk fjällmiljö. Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Välkommen till oss och bli en del av vår spännande framtid.


Arbetsuppgifter

Som VD hos oss kommer du ansvara för att leda, driva och utveckla vår koncerns olika bolag i linje med styrelsens riktlinjer. Du ansvarar för koncernens strategiska inriktningar och utveckling samt skapar förutsättningar för dess fortsatta expansion och tillväxt. Tillsammans med ledningsgrupp ger ni förutsättningar för chefer och medarbetare att jobba enligt uppsatta mål. Du är ansvarig för att vi har en modern och ändamålsenlig organisationsstruktur. Styrelsen är engagerad och synlig men ger dig en stor frihet för det övergripande ansvaret samt driften av den strategiska utvecklingen av våra bolag.

Du utmanar gärna andra att utvecklas samtidigt som du fungerar som en förebild och kulturbärare vilket bidrar till att dina kollegor trivs och vill vara en del av ditt ledarskap.

För att lyckas i arbetet bör du ha ett stort intresse för energifrågor och verksamhetsutveckling. Du trivs i en miljö där du får arbeta nära din personal och dina kunder.

Hos oss får du nyckelpositionen med stort mandat, väl fungerande styrelse, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen. Välkommen att söka ett av Dalarnas roligaste uppdrag.


Din profil

Vi söker en engagerad, utåtriktad och tydlig ledare med stor förmåga att bygga, leda och utveckla lag och relationer. Ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din vardag. Ditt närvarande och kommunikativa ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kunder och samarbetspartners.

Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang och du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas.

Du har en akademisk utbildning med teknisk inriktning. Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet inom energiområdet i ledande befattning samt god branschkännedom eller har motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av liknande organisationer och beslutsprocesser är meriterande liksom kunskap om marknadens villkor. Meriterande är även behörighet inom el.

Du är kunnig och har ett starkt engagemang för både människor, affärer och resultat. Du är van att på ett bra sätt arbeta mål- och resultatinriktat.


Vi erbjuder dig

En varierande, spännande och rolig tjänst i ett företag som vill växa och utvecklas ytterligare. För oss är det viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. Varmt välkommen att söka tjänsten som Verkställande Direktör hos oss på Malungs Elnät.


Övrigt

Som samarbetspartner har vi valt HR Dalarna för att vi på bästa sätt ska kunna utveckla vår organisation samt rekrytera så bra som möjligt.


Så här söker du den här spännande tjänsten:

I den här rekryteringen samarbetar vi med vår partner HR Dalarna.
Ansök tjänsten via formuläret “Ansök direkt”  som du hittar
här på HR Dalarnas hemsida

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är ni varmt välkomna att kontakta:
Per Männikkö 070-592 90 80
Johan Bergvik 070-652 90 80
kontakt@hrdalarna.se

 

Livsglädje i Malung-Sälens kommun!

Befolkningsmängd: ca 10 114
Kommun: Malungs-Sälens kommun
Kända namn från Malung-Sälens kommun: Stina Nilsson – längdskidåkerska, Sofia Rönnegård – skådespelerska, Sven Jerring – radioman
Avstånd till närliggande orter från Malung (med bil):
– Sälen: 60 min
– Mora: 60 min

Malung-Sälens kommun är en kommun med cirka tiotusen invånare och ligger nära Dalarnas västra gräns. Med Västerdalälven som slingrar sig genom kommunen, skogen inpå knuten och bergen som erbjuder både skidåkning och vandring finns naturen alltid när. Samtidigt finns den nödvändigheter som mataffärer, restauranger, skola, förskola, simhall, bio och gym på bekvämt avstånd inne i centrum.