Vi vill vara din lokala fiberleverantör!

Malung-Sälens fibernät värnar om vår bygd. Flera aktörer erbjuder idag fiberanslutning och där vill vi vara din lokala leverantör som erbjuder kundservice, underhåll och support på din hemort.

Genom att välja oss hjälper du även kommunen att behålla kompetensen samt skapa arbetstillfällen i vår bygd. Vi är stora nog att var en kompetent och pålitlig leverantör, men inte större än att vi ser just dig och lyssnar på de behov som är viktigast just för dig. Välkommen att höra av dig till oss med dina frågor. Vi är din lokala leverantör som hör och ser just dig.

Kontakta gärna vår  kundservice eller välkommen att besöka vårt kontor på Östra Bangatan 7. OBS! Just nu är vår kundservice stängd för besök pga Covid-19. Vi hoppas på förståelse för detta!

Maila din intresseanmälan till oss, områden där intresset är högt kommer att prioriteras! kundservice@malungselnat.se

Planerad grävningsstart i Kläppen och Stöten – 2021
Läs mer om aktuell kampanj genom att klicka här!

Enkelt att ansluta

När du tecknat avtal med oss ordnar vi resten. Du får ett startdatum för när grävarbetet beräknas börja. När fibern har dragits fram till ditt hus installerar vi fiberboxen i din fastighet, och kort därpå kan du börja beställa tjänster över fibernätet.